Elämäsi tähden

Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy tuottaa ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut Ikaalisten kaupungin ja Hämeenkyrön kunnan alueilla. Yrityksellä on hoitotason yksiköt Ikaalisissa (PI624) ja Hämeenkyrössä (PI623) jatkuvassa lähtövalmiudessa.

Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy on vuonna 1975 perustettu yritys. Yritys toimi ensimmäiset kaksi vuosikymmentä nimellä Sairaankuljetus S. Kulmala Ky. Vuonna 1996 yritys muutti nimensä Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy:ksi. Vuodesta 2002 lähtien yritys on tuottanut hoitotasoista ensihoitopalvelua.

Vuosina 2008-2012 yritys tuotti Hämeenkyrön kunnan sairaankuljetus- ja ensihoitopalvelut ja aloitti toiminnan paikkakunnalla uudelleen 1.1.2017.

Yrityksen laadukas kalusto ja motivoitunut henkilöstö täyttävät Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (Pshp) määritelmät ja vaatimukset. Yrityksellä on käytössä myös vara-autoja poikkeustilanteita varten.

Viihtyisän ja kilpailukykyisen työpaikan tarjotakseen Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy järjestää henkilöstölleen koulutusta sekä tarjoaa liikuntaseteleitä ja bonusjärjestelmän. Yrityksen henkilökunta on suorittanut turvallisen ajamisen Excelsior! ajovalmennuskoulutuksen sekä liukkaan kelin ajokoulutuksen.

banner33.jpg