Haimme 2 hoitotason ensihoitajaa (haku päättynyt)

Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy operoi neljällä ensihoitoyksiköllä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Kaksi yksiköistä on hoitotasoisia ensihoitopalvelun puolella operoivia yksiköitä asemapaikkakuntinaan Ikaalinen (PI624) ja Hämeenkyrö (PI623). Kaksi muuta yksikköä toimivat kiireettömän potilaskuljetuksen puolella asemapaikkakuntinaan Ikaalinen (PI0522) ja Tampere (PI0514).

Avoimena olleet ensihoitajan työpaikat sijoittuvat pääasiallisesti ensihoitopalvelun puolelle. Yrityksemme on vanha ja juuret ulottuvat 1970-luvulle. Yhteisömme on hyvä sekoitus varsin kokeneita ensihoitajia sekä nuorempia kollegoita. Yhteisössämme on laadukas perehdytysohjelma ja tehtävään erikseen nimetyt henkilöt.

Kalustomme ja hoitovälineistömme on uutta ja tasokasta. Asemapaikkamme ovat viihtyisiä ja tilavia. Tarjoamme hyvät edut koulutukseen ja fyysisen kunnon ylläpitoon. Yrityksellä on ISO9001 standardin mukainen laatuohjelma sekä oma etujärjestelmä. Mikäli haluat olla osana työyhteisöämme, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n sähköpostilla 9.5.2018 mennessä osoitteeseen ikaalisten.ambulanssipalvelu (at) ikaalistenambulanssipalvelu.fi. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Ikaalisten Ambulanssipalvelu Oy